Hoe?

Aanmelding

Deelname aan de Nationale MeewerkWeek is gratis en aanmelden kan eenvoudig via onderstaande button. Laat op het aanmeldformulier uw (contact)gegevens en bedrijfsnaam achter.

Om goed voorbereid te kunnen beginnen, adviseren wij u om uiterlijk 12 september de aanmelding te versturen. Na aanmelding nemen wij contact met u op, omdat we graag horen op welke dag, waar en met wie u gaat meewerken.

Naar het aanmeldformulier


Maak tevens kans op een Business Vitality Boost!

Deelnemende bedrijven maken kans op een Business Vitality Boost, waarbij professionals het bedrijf bijstaan op het gebied van bijvoorbeeld ergonomie, teambuilding en mindfulness. Grijp uw kans om te werken aan een verbeterde werkomgeving en het optimaliseren van de duurzame inzetbaarheid van uw grootste kapitaal: uw werknemers.


Invulling van de Nationale MeewerkWeek

De invulling van de Nationale MeewerkWeek bepaalt u helemaal zelf. Wel is het belangrijk dat u minimaal twee uur meewerkt met de primaire processen in uw bedrijf: productiewerkzaamheden, assembleren, verpakken of logistieke taken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een hele dag of meerdere dagdelen mee te lopen bij verschillende werknemers. 

Om u goed te begeleiden ontvangt u voor de Nationale MeewerkWeek een toolkit. Om zoveel mogelijk uit uw deelname te halen. Hierin is informatie te vinden om zowel directie, werknemer als bedrijf goed voor te bereiden op de meewerkdag. Na de Nationale MeewerkWeek helpen wij u graag om aan de slag te gaan met de verkregen inzichten.


Vragen?

Mail uw vraag naar info@nationalemeewerkweek.nl of neem hier contact op.