Hoe?

Aanmelding
Deelname aan de Nationale MeewerkWeek is gratis en aanmelden kan eenvoudig via onderstaande button. Laat op het aanmeldformulier uw (contact)gegevens en bedrijfsnaam achter.

Om goed voorbereid te kunnen beginnen, adviseren wij u om uiterlijk 4 september de aanmelding te versturen. Na aanmelding nemen wij contact met u op, omdat we graag horen op welke dag, waar en met wie u gaat meewerken.


Covid-19 maatregelen:
Sinds de Covid-19 uitbraak zijn er maatregelen genomen op de werkvloer. Wij vragen u dan ook om rekening te houden met deze maatregelen tijdens het meewerken. Door zelf te ervaren hoe werknemers de dagelijkse werkzaamheden oppakken in combinatie met de huidige restricties, krijgt u inzichten of er wellicht aanpassingen nodig zijn.


Invulling van de Nationale MeewerkWeek

De invulling van de Nationale MeewerkWeek bepaalt u helemaal zelf. Wel is het belangrijk dat u minimaal twee uur meewerkt met de primaire processen in uw bedrijf: productiewerkzaamheden, assembleren, verpakken of logistieke taken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een hele dag of meerdere dagdelen mee te lopen bij verschillende werknemers.

Na de Nationale MeewerkWeek helpen wij u graag om aan de slag te gaan met de verkregen inzichten.


Mocht u nog vragen hebben of zijn er zaken niet duidelijk, mail dan uw vraag naar info@nationalemeewerkweek.nl of neem hier contact op.