Hoe?

Aanmelding

Deelname aan de Nationale MeewerkWeek is gratis en aanmelden kan alvast via onderstaande button. Laat op het aanmeldformulier uw (contact)gegevens en bedrijfsnaam achter.

Naar het aanmeldformulier


Na aanmelding nemen wij richting september 2023 tijdig contact met u op.

 

Maak kans op een Business Vitality Boost!

Deelnemende bedrijven maken kans op een Business Vitality Boost, waarbij professionals het bedrijf bijstaan op het gebied van bijvoorbeeld ergonomie, teambuilding en mindfulness. Grijp uw kans om te werken aan een verbeterde werkomgeving en het optimaliseren van de duurzame inzetbaarheid van uw grootste kapitaal: uw werknemers.


Invulling van de Nationale MeewerkWeek

De invulling van de Nationale MeewerkWeek bepaalt u helemaal zelf. Wel is het belangrijk dat u minimaal twee uur meewerkt met de primaire processen in uw bedrijf: productiewerkzaamheden, assembleren, verpakken of logistieke taken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een hele dag of meerdere dagdelen mee te lopen bij verschillende werknemers. 

Om u goed te begeleiden ontvangt u voor de Nationale MeewerkWeek een toolkit. Om zoveel mogelijk uit uw deelname te halen. Hierin is informatie te vinden om zowel directie, werknemer als bedrijf goed voor te bereiden op de meewerkdag. Na de Nationale MeewerkWeek helpen wij u graag om aan de slag te gaan met de verkregen inzichten.


Vragen?

Mail uw vraag naar info@nationalemeewerkweek.nl of neem hier contact op.